Van deze functionaliteit zul je gaan houden!
Kom je op een van de projecten dit hartje tegen, dan kun je deze aanklikken om het project te bewaren. We stellen dan een overzicht voor je samen van alle projecten die je leuk hebt gevonden en/of wil bewaren.
We verzamelen de projecten op een speciale plek op de site. Je vindt ze terug in het hartje
Duidelijk, sluit deze melding
EIKENTUINHUIS.NL IS POWERED BY

Maatwerk

Woondromen vragen om een persoonlijk recept, aangepast aan smaak en wensen. Dat begint bij vakkundig te meten, aansluitend te maken en vervolgens te monteren. In de werkplaats komt alles samen; van de plannen van de bedenkers tot aan de makers, die voor de genieters thuis in de werkplaats aan de slag gaan. Hier beleef je hoe je maatwerk in huis realiseert. Met eigen timmermannen, ambachtelijk werkend met hun hart voor dat heerlijke hout.

Kwaliteit, daar houden bedenkers, makers en genieters van! Met puur handwerk, maakwerk en maatwerk haal je comfortabele kwaliteit in huis.

Stoere balken in de woonkamer? Een sfeervolle houten keuken? Een ambachtelijke binnendeur van oud hout? Of een eiken tuinhuis? In combinatie met buitengewone details, zoals staal, staan houtexperts garant voor een stoer staaltje werk. De werkplaats is, met maatwerk en duurzame totaaloplossingen, dé unieke verbinding voor binnen en buiten.

Inspiratie nodig?

Bij Inspiratie vindt u een grote diversiteit aan projecten van Eikentuinhuis. Bekijk de mogelijkheden, ontdek welke stijl u aanspreekt en doe ideeën op. Wilt u bijvoorbeeld een rieten dakbedekking of liever nostalgisch gebakken dakpannen of Red Cedar leien? Het kan allemaal.

Op basis van uw wensen maken wij graag een praktisch ontwerp met oog voor detail. Uiteraard verzorgen wij ook de volledige plaatsing en montage. Zodat u nog jaren kunt genieten van een prachtig en uniek bouwwerk op maat!

Meer informatie via mail