Van deze functionaliteit zul je gaan houden!
Kom je op een van de projecten dit hartje tegen, dan kun je deze aanklikken om het project te bewaren. We stellen dan een overzicht voor je samen van alle projecten die je leuk hebt gevonden en/of wil bewaren.
We verzamelen de projecten op een speciale plek op de site. Je vindt ze terug in het hartje
Duidelijk, sluit deze melding
EIKENTUINHUIS.NL IS POWERED BY

Maatwerk

Standaardmodellen kennen wij niet. Bij Eikentuinhuis kiest u voor maatwerk. Een uniek en persoonlijk ontwerp is hiervoor de basis. Om te komen tot een ontwerp dat past bij uw wensen, is het goed u te oriënteren.

 

Inspiratie nodig?

Bij Inspiratie vindt u een grote diversiteit aan projecten van Eikentuinhuis. Bekijk de mogelijkheden, ontdek welke stijl u aanspreekt en doe ideeën op. Wilt u bijvoorbeeld een rieten dakbedekking of liever nostalgisch gebakken dakpannen of Red Cedar leien? Het kan allemaal.

 

Op basis van uw wensen maken wij graag een praktisch ontwerp met oog voor detail. Uiteraard verzorgen wij ook de volledige plaatsing en montage. Zodat u nog jaren kunt genieten van een prachtig en uniek bouwwerk op maat!

Wij staan voor jou klaar!

Ook tijdens de lockdown

Voor maatwerk vanuit onze timmerwerkplaats en/of klussen in en rond uw huis is onze werkvoorbereiding aanwezig om u online of telefonische te woord te staan.

Lopende orders en of opdrachten zullen gewoon in behandeling blijven.

Bellen Mailen