Van deze functionaliteit zul je gaan houden!
Kom je op een van de projecten dit hartje tegen, dan kun je deze aanklikken om het project te bewaren. We stellen dan een overzicht voor je samen van alle projecten die je leuk hebt gevonden en/of wil bewaren.
We verzamelen de projecten op een speciale plek op de site. Je vindt ze terug in het hartje
Duidelijk, sluit deze melding
EIKENTUINHUIS.NL IS POWERED BY

Kwaliteit

Al jaren hebben wij een passie voor eikenhout. Onze eiken tuinhuizen worden gemaakt van spintvrij Frans eikenhout: het beste Europese eikenhout van prachtige kwaliteit met een karaktervolle uitstraling. In elk ontwerp zorgen we dat het eikenhout vrij staat van de grond, door toepassing van metselwerk, een hardstenen borstwering of hardstenen consoles.

De beste houtsoorten

Voor draaiende delen, zoals ramen en deuren, gebruiken we het originele blank Western Red Cedar. Een houtsoort die bekendstaat om zijn zeer hoge duurzaamheid (duurzaamheidsklasse 1). Western Red Cedar werkt nagenoeg niet, waardoor ramen en deuren altijd perfect functioneren. Een prettige bijkomstigheid van Red Cedar is dat het dezelfde mooie zilvergrijze kleur krijgt als Frans eikenhout.

Zowel Frans eikenhout als Western Red Cedar heeft een zeer lange levensduur. Een solide basis om eindeloos lang van te genieten!

Wij staan voor jou klaar!

Ook tijdens de lockdown

Voor maatwerk vanuit onze timmerwerkplaats en/of klussen in en rond uw huis is onze werkvoorbereiding aanwezig om u online of telefonische te woord te staan.

Lopende orders en of opdrachten zullen gewoon in behandeling blijven.

Bellen Mailen