Van deze functionaliteit zul je gaan houden!
Kom je op een van de projecten dit hartje tegen, dan kun je deze aanklikken om het project te bewaren. We stellen dan een overzicht voor je samen van alle projecten die je leuk hebt gevonden en/of wil bewaren.
We verzamelen de projecten op een speciale plek op de site. Je vindt ze terug in het hartje
Duidelijk, sluit deze melding
EIKENTUINHUIS.NL IS POWERED BY

Landelijke buitenkeuken

  • Filter: HANG & SLUITWERK
  • Tags: BUITENKEUKEN

Het was een heftige storm, die zondag in maart vorig jaar.

In de tuin van mevrouw Verbeek verpulverde een omgewaaide dennenboom haar charmante overkapte buitenterras. Ze zette haar schouders eronder, liet een nieuwe tuinhuis bouwen en vroeg ons om de buitenkeuken te maken.

Ze wist al snel hoe die eruit moest zien. Met een betonnen blad, massief eikenhouten kastjes en laden en met zwaar beslag. Mevrouw Verbeek vertelde:

”Toen ik over een buitenkeuken sprak met een vriend, raadde hij me aan me ook eens bij de Houtwinkel te oriënteren. Die raad heb ik opgevolgd en toen ik daar een week later door de showroom liep, viel mijn oog op een keuken die precies de goede sfeer en stijl had.”


Samen met Bas en Arie, verkopers in onze showroom, zijn de ideeën besproken en werd er een 3D-tekening uitgewerkt. Er is praktisch erg goed over nagedacht. Zo zijn de massief houten lades in de nostalgische boerderijstijl, maar dan wel met met moderne softclose ladegeleiders. De keuken in de showroom had een achterwand van barnwood. Dat robuuste hout had mevrouw Verbeek wel ooit in Amerika gezien en het inspireerde haar om dat ook in het nieuwe tuinhuis te gebruiken.

”Gelukkig is het nu zo goed als af, want met bouwen en klussen ben ik intussen wel helemaal klaar. Deze zomer kan ik eindelijk weer gaan genieten van mijn tuin!”

Meer informatie via mail

    Relevante projecten